Kurz digitálních dovedností

Máte obavy z toho, co vše se na pracovním trhu změnilo s rozmachem digitálních technologií? Svět se mění rychlým tempem, a proto může být návrat do práce po delší pauze náročný. Společně s M.arter a odborníky z různých oborů vytvořilo Magenta Experience Center kurz #DigiReStart, díky kterému nezůstanete pozadu.

Jednou z lektorek je Markéta Svátková. Technologie budoucnosti jsou pro ni nejen inspirací, ale i nástrojem, jak propojit kreativitu se světem práce. Markéta pracuje jako marketingový specialista a grafický designér v globální technologické společnosti ZF Group, která je lídrem v oblasti technologií a dodává vyspělé produkty a systémy pro mobilitu vozidel a průmyslovou technologii.

V kurzu vám Markéta ukáže, jak si osvojit nástroje používané ve firmách pro tvorbu grafiky a prezentací jako jsou Canva, Figma a PowerPoint. Přiblíží také možnosti využití AI v grafice. Získané dovednosti využijete nejen v profesním, ale i osobním životě. Navíc můžete využít dotace z programu Jsem v kurzu od Úřadu práce ČR, který zaplatí 82 % jeho cen.

Další běh kurzu začíná 3. 9., registrace je ale nutná max. do 2. 8. 2024. Všechny podrobnosti a přihlášky najdete na https://marter.cz/digirestart/. Tak neváhejte a chytněte si své místo v dalším běhu kurzu DigiReStart.