Farming Simulator 25 přinese asijské zemědělství a vylepšenou hratelnost

Vydavatelská a vývojářská společnost GIANTS Software oznamuje Farming Simulator 25. V letošním roce obohatí pole množstvím nových herních prvků, vizuálních efektů, map, strojů a dokonce i o pěstování rýže, čímž více zpestří zemědělský svět rodinné zábavy.

Virtuální farmáři budou ve Farming Simulatoru 25 spravovat svá zemědělská impéria v nové východoasijské krajině plné rýžových políček, v severoamerickém prostředí s dostatkem volného prostoru nebo ve středoevropské lokaci se zelenými poli mezi rybníky a řekami.

Své impérium můžete budovat samostatně nebo kooperativně ve více hráčích. V obou případech můžete nyní pěstovat dva druhy rýže, špenát a další plodiny – na výběr budete mít více než 20 plodin. V ohradách pro dobytek můžete nově chovat buvoly a další zvířata, zatímco nové výrobní řetězce a stavby rozšiřují obchodní příležitosti. Další funkce a podrobnosti budou brzy odhaleny.

Technické vylepšení strojů, polí a vizuálu

Milovníci strojů se mohou těšit na kolekci více než 400 autentických vozidel, nástrojů a předmětů od více než 150 předních mezinárodních značek. Patří mezi ně např. Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a mnoho dalších. S asijským zemědělstvím se představí nové typy specializovaných strojů.

Díky celkové modernizaci techniky s vylepšenou grafikou a fyzikou, která je založena na nejnovějším a pro modifikace přívětivém GIANTS Engine 10, všichni zemědělci pocítí intenzivnější spojení s poli a přírodou. Mlha, vylepšené stíny, dynamické efekty počasí, deformace půdy a další prvky zvyšují vtažení do romantického farmářského života.

„Farmářství je vášeň, kterou sdílí mnoho lidí, a to jak v reálném životě, tak virtuálně,“ poznamenává Christian Ammann, generální ředitel GIANTS Software. „Farming Simulator 25 rozšiřuje tuto sérii o intenzivnější hratelnost a větší ponoření do děje, a stává se oblíbeným koníčkem jak pro zkušené farmáře, tak pro začátečníky. Tuto vášeň zušlechťujeme tím, že nabízíme relaxační, rodinný, komunitní a obohacující zážitek pro každého.“

Farming Simulator 25 vyjde 12. listopadu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S a samozřejmostí jsou české titulky na všechny platformy! Předobjednejte si hru již dnes. Ti největší nadšenci farmaření si nebudou chtít nechat ujít sběratelskou edici Farming Simulator 25 Collector's Edition: Tato exkluzivní krabice pro PC obsahuje USB startér pro startování motorů traktorů ve hře, verzi hry inspirovanou 16bitovým Mega Drive a navíc CD se soundtrackem s 15 originálními skladbami od Chrise Hülsbecka pro milovníky retro stylu a další.