Frankie Muniz se objeví v závodech Asphalt Legends Unite

Už 17. července letošního roku se závodní hra Asphalt Legends změní na lepší a po obsahové stránce bohatší závodní hru Asphalt Legends Unite.

Tato nová verze přivítá hráče speciální události, ve které Frankie Muniz ze sitcomu Malcolm v nesnázích skončí s herectvím, aby se mohl věnovat svému snu a stát se profesionálním závodníkem NASCAR.

Speciální herní událost bude ve hře dostupná od 24. července do 7. října. Závody se mají shodovat se skutečným závodním programem NASCAR, což má být pro hráče největší lákadlo.

Co se hry samotné týče, tak nabídne více než 250 hyperaut. Nechybí značky jako Ferrari, Porsche a Lamborghini. S nimi se budete prohánět v prostředí inspirovaných skutečnými lokacemi, a to buď sólo v singleplayeru nebo ve hře pro více hráčů.

„Vylaďte svoje auto, vstupte s ním na mezinárodní scénu a v online režimu pro více hráčů vyzvěte až sedm soupeřů ze všech koutů světa k napínavým meziplatformním závodům,“ lákají autoři na to, že se stanete součástí celosvětové závodní komunity.