SSD disk Kingston XS1000 získal ocenění na Red Dot Design Award

Společnost Kingston Digital Europe Co LLP, která je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, oznámila, že se externí SSD disk Kingston XS1000 stal vítězem ocenění 2024 Red Dot Award: Design produktu. Ocenění Red Dot Design Award se uděluje od roku 1955 a patří k největším a nejprestižnějším světovým soutěžím v oblasti designu, do níž se každý rok přihlásí více než 20 000 uchazečů z přibližně 60 zemí z celého světa.

Vítězný externí SSD disk Kingston XS1000 je vhodný pro snadné zálohování souborů a zaručuje nepřetržitý přístup k důležitým dokumentům, vzácným vzpomínkám i mediálním souborům. Disk je extrémně kompaktní a váží míň než 29 gramů, takže se vám snadno vejde do dlaně, a dokonale se tak hodí k aktivnímu životnímu stylu. Nenechte se ale zmást jeho velikostí, protože XS1000 nabízí rychlost čtení až 1 050 MB/s1 a kapacitu až 2TB2, čímž poskytuje dostatek prostoru k uložení velkého množství fotografií, videí a souborů.

„S hrdostí jsme převzali ocenění Red Dot Design Award, protože vyzdvihuje náš závazek nabízet elegantní a přenosná úložná řešení,“ řekla Liny Cheliyan, obchodní manažerka pro Flash a SSD disky Kingston v regionu EMEA. „Při návrhu XS1000 jsme mysleli na uživatele. Je jasnou volbu pro ty, co hledají kombinaci pohodlí a špičkového výkonu.“