Velké letní oslavy ve World of Tanks Blitz

Bezplatná tanková hra World of Tanks Blitz bude celé léto oslavovat desáté výročí. Ano, už je to deset let, co byla tato hra pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS spuštěna. Postupně se rozšířila na macOS, Windows 10, Steam a Nintendo Switch.

Za deset let hra přivítala více než 180 milionů hráčů. Ti teď mají pádný důvod se do tankových bitev vrátit. U příležitosti 10. výročí je naplánovaná celá řada akcí. Počínaje:

V červnu se koná výroční akce, v níž můžete vyhrát tank VIII. úrovně a různé tanky X. úrovně. Do 30. června si také můžete vyzvednout speciální kontejner, který obsahuje tank Blasteroid, tematického avatara a profilové pozadí.

V červenci se vrací akce Cíl: Raketa Sheridan , který obsahuje tank Sheridan Missile. Tento měsíc spolupráce s vesmírnou tematikou slibuje událost, která bude obsahovat významnou sci-fi sérii.

V srpnu se vrátí akce Mad Games na 10 dní spolu s oceněním za senioritu. Můžete také očekávat velmi propagovaný, ale tajný speciální dárek k oslavě deseti let World of Tanks Blitz.