Zajímavé novinky v Monster Hunter Now

Lovecká sezóna v Monster Hunter Now pokračuje. Do 2. září v této bezplatné hře probíhá akce MrBeast. Jde o příběhovou úkolovou linii. Po splnění získáte speciální odměny.

Hlavní novinkou je funkce Dimensional Link. Po aktualizaci hry si můžete všimnout, že některé bestie na mapě mají vedle sebe obrácený zelený trojúhelník. Jedná se o příšerky Dimensional Link, což znamená, že když na ně klepnete, vstoupíte do lobby, které vám umožní bojovat s nimi s hráči po celém světě.

Tahle nová AR hra od studia Niantic (autoři Pokémon Go) vydělala více než 100 milionů dolarů. Hra pro Android a iOS zaznamenala přes 9,2 milionu stažení.

Monster Hunter Now se rychle stal druhou nejúspěšnější hrou od Nianticu. První je hit Pokémon Go. Nicméně, Monster Hunter Now si vede opravdu dobře. Od listopadu do prosince hra vydělala týdně přibližně 3,5 milionu dolarů. Většina příjmů pochází z Japonska, následuje Hongkong, Tchaj-wan a USA. Stahování se řídí podobným vzorcem, hra se nejvíce stahuje v Japonsku, pak v USA a na Tchaj-wanu.

Monster Hunter Now bezplatně stáhnete z Google Play Store a Apple App Store.