The Karate Kid: Street Rumble je skrolovací pixel-artová mlátička

The Karate Kid: Street Rumble je skrolovací pixel-artová mlátička, zasazená do známých kulis prvních tří dílů filmové série Karate Kid z 80. let minulého století. Opusťte bezpečí svého dódžó, vyrazte do ulic kalifornského údolí San Fernando Valley i japonské Okinawy a čelte v nich vlnám nelítostných nepřátel. Jako Daniel LaRusso, pan Miyagi, Ali Millsová nebo Kumiko porazte Johnnyho Lawrence, Johna Kreese, Terryho Silvera a další, kteří by rádi jednou provždy získali navrch nad karate stylu Miyagi. Čeká vás adrenalinový zážitek s nespočtem napínavých soubojů hrdinů a padouchů, mistrně ovládajících bojová umění, který na vás dýchne jedinečnou retro atmosférou původních kultovních filmů.

• Klasický příběh: Prožijte znovu slavné dobrodružství Karate Kida a při tom čelte výzvám, které před vás postaví dódžó Cobra Kai i další nepřátelé. Hra The Karate Kid: Street Rumble věrně sleduje příběh původní filmové trilogie a umožňuje vám tak znovu zažít vzestupy i pády Karate Kida.

• Dynamický soubojový systém: Ovládněte umění karate díky intuitivnímu a responzivnímu soubojovému systému. Provádějte mocná komba, předvádějte známé techniky, jako například slavný jestřábí kop, a braňte se neustálým útokům nesmiřitelného dódžó. Každá úroveň přináší nové výzvy a nepřátele inspirované nezapomenutelnými postavami z filmů.

• Souboje s bossy: Postavte se v každé úrovni klasickým padouchům, jako jsou Johnny Lawrence, John Kreese, Terry Silver a další impozantní protivníci. Každé střetnutí s bossem se stane zkouškou vašich bojových dovedností a vašeho strategického umu, vybízející vás vzpomenout si na lekce pana Miyagiho.

• Známé lokace z původních klasických filmů: Probojujte se dvanácti úrovněmi inspirovanými původní trilogií Karate Kid, jako jsou pláž Topanga Beach v kalifornském Malibu, střední škola West Valley High, dódžó Cobra Kai, turnaj All Valley Karate Tournament a další.

• Pixel-artová pastva pro oči: Ponořte se do vizuálně ohromujícího pixel-artového světa, vzdávajícího hold zlaté éře videoher. Každý úder, kop i slavná scéna jsou nádherně zpracované v klasickém grafickém stylu 16bitové éry a zprostředkovávají tak skutečně nostalgický zážitek.

• Retro soundtrack: Propadněte ještě víc kouzlu 80. let díky chiptune soundtracku, věrně zachycujícímu dobovou atmosféru. Nechte se na své cestě doprovázet klasickými osmdesátkovými melodiemi, které umocní váš pocit nostalgie.

• Kooperativní mlátička: Ve snaze stanout na špici světa bojového umění se postavte zástupům protivníků sami nebo bojujte po boku přátel v lokální kooperaci až pro čtyři hráče.

2D pixel-art mlátička The Karate Kid: Street Rumble vychází krabicově 20. září 2024 pro herní konzole PlayStation 5 a Switch. PC verze bude dostupná digitálně přes Steam.